Ingen lyd efter standby på asus eee pc900

Forum for support til grafik og lydkort.
elkoger
Indlæg: 155
Tilmeldt: 5. jun 2008, 11:46
Geografisk sted: Odense

Ingen lyd efter standby på asus eee pc900

Indlægaf elkoger » 17. sep 2008, 19:34

Hej folkens

Jeg har installeret ubuntu-eee på min asus eee pc900, men lyden virker ikke efter computeren har været standby.

Jeg har prøvet forskellige guides jeg har fundet, men jeg har ikke fået det til at virke.
Så er der nogle der har fået det til at virke og hvordan?

Mvh Simon
Mvh Simon

elkoger
Indlæg: 155
Tilmeldt: 5. jun 2008, 11:46
Geografisk sted: Odense

Re: Ingen lyd efter standby på asus eee pc900

Indlægaf elkoger » 8. okt 2008, 21:16

Sounpartner har fundet løsningen som er:

Kode: Vælg alt

sudo gedit /etc/default/alsa


der ændrer du sidste linie "force_unload_modules_before_suspend" til:
force_unload_modules_before_suspend="snd_hda_intel"

Kode: Vælg alt

sudo gedit /usr/lib/pm-utils/sleep.d/45sound


her paster du følgende ind

Kode: Vælg alt

#!/bin/bash

if [ ! -x /sbin/alsa ]; then
        exit 0;
fi

case "$1" in
        hibernate|suspend)
                /sbin/alsa suspend
                ;;
        thaw|resume)
                /sbin/alsa resume
                ;;
        *)
                ;;
esac

exit $?


så skal den lige laves eksekverbar med

Kode: Vælg alt

sudo chmod +x /usr/lib/pm-utils/sleep.d/45sound


Så virker det hver gang
Mvh Simon

Tilbage til "Grafik og lyd"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 3 gæster