Ingen lyd i stationer computer ny installation Emnet er løst

Forum for support til grafik og lydkort.
albert
Indlæg: 93
Tilmeldt: 18. aug 2010, 20:38
IRC nickname: Albert
Geografisk sted: Tylstrup

Ingen lyd i stationer computer ny installation

Indlægaf albert » 29. feb 2024, 21:18

Hej
Jeg har lagt Ubuntu ind på en selvbygget computer, jeg kan dog ikke få lyden til og virke.
Jeg kobler et headset til i højtaler udgang.
Under lyd instillinger kan jeg se dette.
Skærmbillede fra 2024-02-29 21-11-12.png
Skærmbillede fra 2024-02-29 21-11-12.png (43.51 KiB) Vist 217 gange


Måske mangler der en driver.

Lydkort er det her.
Skærmbillede fra 2024-02-29 21-14-01.png
Skærmbillede fra 2024-02-29 21-14-01.png (33.67 KiB) Vist 217 gange


Håber i kan hjælpe
Venlig hilsen
Albert

Klaus Rasmussen
Admin
Indlæg: 5521
Tilmeldt: 26. apr 2010, 02:40
IRC nickname: ClaudiuS
Geografisk sted: Nyborg [fyn]

Re: Ingen lyd i stationer computer ny installation  Emnet er løst

Indlægaf Klaus Rasmussen » 1. mar 2024, 00:29

Der er jo også skruet helt ned for lyden. Se min:
Vedhæftede filer
Skærmbillede fra 2024-03-01 00-26-11.png
Skærmbillede fra 2024-03-01 00-26-11.png (83.59 KiB) Vist 214 gange
Med Venlig Hilsen
Klaus

Kører Ubuntu 22.04 på ASUS All-Series, og Probook 4520s.
Gratis Ubuntumagasin: http://fullcirclemagazine.org/
https://mega.nz/folder/aJsmCYKa#dxMHKTi4Idmz6hiVpsI68Q

albert
Indlæg: 93
Tilmeldt: 18. aug 2010, 20:38
IRC nickname: Albert
Geografisk sted: Tylstrup

Re: Ingen lyd i stationer computer ny installation

Indlægaf albert » 1. mar 2024, 20:50

Hej
Nej hvor er det her pinlig.
Troede ikke at det med system lyd havde noget med det og gøre.
Tusind tak for hjælpen.
Venlig hilsen
Albert

Tilbage til "Grafik og lyd"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 1 gæst