YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller + andet.

Forum for support til grafik og lydkort.
Bimse
Indlæg: 66
Tilmeldt: 7. jan 2010, 19:52

YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller + andet.

Indlægaf Bimse » 3. apr 2010, 14:04

Hejsa,

Jeg har et par problemer med min Ubuntu 9.10 installation på min desktop.

1. YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller.
Jeg får følgende fejlbesked når jeg starter en søgning:

Kode: Vælg alt

Fejl ved opslag af video-URI

Automontering mislykkedes: monteringspunkt for org.gtk.vfs.mountpoint.http kører allerede


og denne når jeg klikker på en film fra søgeresultatet får jeg denne fejl:

Kode: Vælg alt

Der opstod en fejl

GStreamer opdagede en fejl i det generelle hjælpebibliotek.



Yderligere når jeg søger efter opdateringer står den og stener ved 54 ud af 55 ....


Jeg har installeret mediebuntu.
Og dette trin: http://www.freedomnotbeer.dk/index.php? ... %20plugins
Da terminalen når dertil hvor skærmen bliver blå og der står noget med Postfix fryser terminalen og der sker ikke yderligere.

Jeg har før installeret Ubuntu på 2 bærbare, det har da drillet med dælme ikke så meget som denne gang :)

soundpartner
Indlæg: 3461
Tilmeldt: 27. sep 2008, 23:51
IRC nickname: sound
Geografisk sted: København

Re: YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller + andet.

Indlægaf soundpartner » 3. apr 2010, 14:34

Bimse skrev:Hejsa,

Jeg har et par problemer med min Ubuntu 9.10 installation på min desktop.

1. YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller.
Jeg får følgende fejlbesked når jeg starter en søgning:

Kode: Vælg alt

Fejl ved opslag af video-URI

Automontering mislykkedes: monteringspunkt for org.gtk.vfs.mountpoint.http kører allerede


og denne når jeg klikker på en film fra søgeresultatet får jeg denne fejl:

Kode: Vælg alt

Der opstod en fejl

GStreamer opdagede en fejl i det generelle hjælpebibliotek.




Yderligere når jeg søger efter opdateringer står den og stener ved 54 ud af 55 ....


Jeg har installeret mediebuntu.
Og dette trin: http://www.freedomnotbeer.dk/index.php? ... %20plugins
Da terminalen når dertil hvor skærmen bliver blå og der står noget med Postfix fryser terminalen og der sker ikke yderligere.

Jeg har før installeret Ubuntu på 2 bærbare, det har da drillet med dælme ikke så meget som denne gang :)

grunden hertil er at du ikke har at postfix op. det er det der skal ske i den blå terminal.
du bruger [tab] samt piletasterne til at navigere rundt og så bruger du spacebar til at markere og enter til at gå viddere. det fungerer på samme måde som den blå skærm ved java setup
Selvudnævnt guru når det drejer sig om mobilt bredbånd

Webmaster og stifter af:
Billede
Hvor du finder scripts til en hver situation

Billede

Bimse
Indlæg: 66
Tilmeldt: 7. jan 2010, 19:52

Re: YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller + andet.

Indlægaf Bimse » 3. apr 2010, 16:17

Ha ha, jeg synes ellers jeg havde hamret på alle tasterne :mrgreen:

Filmafspillereren kan dog stadig ikke spille youtube,får denne fejl når jeg forsøger at afspille en video:

Kode: Vælg alt

Der opstod en fejl

GStreamer opdagede en fejl i det generelle hjælpebibliotek.

Bimse
Indlæg: 66
Tilmeldt: 7. jan 2010, 19:52

Re: YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller + andet.

Indlægaf Bimse » 7. apr 2010, 07:21

Nogen der har et bud på det med Filmafspilleren og youtube funktionen?
Det ser ud til at det er en ikke anerkendt bug.

laoshi
Redaktør
Indlæg: 5515
Tilmeldt: 26. apr 2008, 20:52
IRC nickname: laoshi
Geografisk sted: Vejle

Re: YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller + andet.

Indlægaf laoshi » 7. apr 2010, 07:55

Hvad er grunden til at du vil afspille youtube-videoer i filmafspilleren (Totem)?
Når du har installeret flash efter anvisningerne i trin-for-trin-guiden så spiller youtube i din browser, hvad enten det nu er firefox eller chromium.
Det er jo heller ikke meningen at du skal kunne afspille ting fra youtube i en stand-alone fremviser, så det er ikke en bug. Det er en del af betingelserne for at bruge youtube, at man kun anvender medieafspilleren på deres website.
"Von guten Mächten wunderbar geborgen
erwarten wir getrost was kommen mag.
Gott ist mit uns am Abend und am Morgen
Und ganz gewiss an jedem neuen Tag"

(Dietrich Bonhoeffer 1906-1945)

http://www.stromata.dk
https://wiki.ubuntu.com/FlemmingChristensen
https://launchpad.net/~laoshi

Bimse
Indlæg: 66
Tilmeldt: 7. jan 2010, 19:52

Re: YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller + andet.

Indlægaf Bimse » 7. apr 2010, 07:59

Det er da en indbygget funktion der blev introduceret i 9.10, og det skal da bare virke :)
Prøv engang at scrolle halvvejs ned: http://www.ubuntu.com/products/whatisubuntu/910features

laoshi
Redaktør
Indlæg: 5515
Tilmeldt: 26. apr 2008, 20:52
IRC nickname: laoshi
Geografisk sted: Vejle

Re: YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller + andet.

Indlægaf laoshi » 7. apr 2010, 08:06

Der står nu ikke noget på den side om at du kan/skal bruge en stand-alone-afspiller til youtube. Det meste handler om Rhythmbox - og så til sidst at man i 9.10 også kan streame og spille videoer fra diverse steder.
Og det kan man - gennem sin browser. Fungerer det heller ikke for dig? for så er det der vi skal have fat.

Music and videos

Plug in your PSP, iPod, MP3 player and use Rhythmbox to download, store, buy and play music.

Share playlists with your friends.

Access Last.fm directly through Rhythmbox to stream your favourite music.

Stream and play video from YouTube, BBC and others.
"Von guten Mächten wunderbar geborgen
erwarten wir getrost was kommen mag.
Gott ist mit uns am Abend und am Morgen
Und ganz gewiss an jedem neuen Tag"

(Dietrich Bonhoeffer 1906-1945)

http://www.stromata.dk
https://wiki.ubuntu.com/FlemmingChristensen
https://launchpad.net/~laoshi

Bimse
Indlæg: 66
Tilmeldt: 7. jan 2010, 19:52

Re: YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller + andet.

Indlægaf Bimse » 7. apr 2010, 08:43

Kig nu rigtig godt på dette billede:
Billede
Ja, det er YouTube funktionen på Filmafspilleren.

Du kan også prøve at åbne din filmafspiller og se om du ikke kan finde youtube funktionen. I drop-down menuen kan du vælge mellem afspilningsliste, YouTube, BBC og egenskaber.
Man kan endda søge på YouTube med filmafspilleren.
Og der er da ikke nogen idé i at indbygge funktioner som ikke virker vel?


Nej, det fungerer ikke for mig på 2 bærbare og 1 stationær.

Det har dog virket på den ene stationær tidligere. Det var den første jeg installerede Ubuntu på.
Men det virker dog ikke længere, så jeg vil gætte på der har været en opdatering der gjorde et eller andet.

laoshi
Redaktør
Indlæg: 5515
Tilmeldt: 26. apr 2008, 20:52
IRC nickname: laoshi
Geografisk sted: Vejle

Re: YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller + andet.

Indlægaf laoshi » 7. apr 2010, 09:05

OK - jeg kan godt set at man kan installere et youtube-plugin i totem. Og det fungerer også fint med søgefunktionen - det giver sådan set mere overskuelige søgeresultater end youtube selv.
Afspilningen blokeres - og det vil jeg tro er noget der sker fra youtubes side på grund af deres betingelser - men du kan så vælge 'afspil i browser' ved højreklik på thumbnailen i søgeresultatfeltet.

Og så er man lige vidt. Så mit forslag er stadig at få det til at virke i browseren.

Det handler om flash - prøv at køre denne kommando - den plejer at rette op på problemer pga forkert installeret flash:

Kode: Vælg alt

sudo apt-get remove -y --purge flashplugin-installer flashplugin-nonfree gnash gnash-common libflashsupport mozilla-plugin-gnash nspluginwrapper swfdec-mozilla && sudo rm -f /usr/lib/mozilla/plugins/*flash* /usr/lib/mozilla/plugins/*flash* /usr/lib/mozilla/plugins/*flash* /usr/lib/mozilla/plugins/*flash* /usr/lib/mozilla/plugins/*flash* && sudo apt-get install flashplugin-installer flashplugin-nonfree
"Von guten Mächten wunderbar geborgen
erwarten wir getrost was kommen mag.
Gott ist mit uns am Abend und am Morgen
Und ganz gewiss an jedem neuen Tag"

(Dietrich Bonhoeffer 1906-1945)

http://www.stromata.dk
https://wiki.ubuntu.com/FlemmingChristensen
https://launchpad.net/~laoshi

Bimse
Indlæg: 66
Tilmeldt: 7. jan 2010, 19:52

Re: YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller + andet.

Indlægaf Bimse » 7. apr 2010, 09:14

Det virker godt nok i min browser, der er ingen problemer.
Kun Filmafspilleren, og det YouTube plugin er altså installeret per standard i 9.10

Jeg kan sagtens leve uden, har jo adgang til internettet. :mrgreen:
Min pointe er blot at alt hvad der er med i en standard installation bør virke. Det tror jeg de fleste brugere vil forvente.

Det lyder iøvrigt som en plausibel forklaring at YouTube blokerer da det som sagt har virket engang.
Jeg forstår bare ikke hvorfor de ikke vil tillade at man streamer til sin egen PC, når man gerne må streame på diverse hjemmesider.



EDIT:
Fik denne fejl da jeg kørte den kommando du foreslog:

Kode: Vælg alt

E: Kunne ikke opnå låsen /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?

laoshi
Redaktør
Indlæg: 5515
Tilmeldt: 26. apr 2008, 20:52
IRC nickname: laoshi
Geografisk sted: Vejle

Re: YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller + andet.

Indlægaf laoshi » 7. apr 2010, 09:20

Min pointe er blot at alt hvad der er med i en standard installation bør virke. Det tror jeg de fleste brugere vil forvente.

Det kan du have ret i - og heldigvis gør det det jo også i de fleste tilfælde. Men altså ikke i dette -
Jeg har også prøvet om jeg kunne streame en youtube.-video i vlc, men det går heller ikke.

Det lyder iøvrigt som en plausibel forklaring at YouTube blokerer da det som sagt har virket engang.
Jeg forstår bare ikke hvorfor de ikke vil tillade at man streamer til sin egen PC, når man gerne må streame på diverse hjemmesider.

For at sikre størst mulige eksponering, vil jeg tro.
"Von guten Mächten wunderbar geborgen
erwarten wir getrost was kommen mag.
Gott ist mit uns am Abend und am Morgen
Und ganz gewiss an jedem neuen Tag"

(Dietrich Bonhoeffer 1906-1945)

http://www.stromata.dk
https://wiki.ubuntu.com/FlemmingChristensen
https://launchpad.net/~laoshi

zob
Redaktør
Indlæg: 4430
Tilmeldt: 6. jan 2009, 22:01
Geografisk sted: København

Re: YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller + andet.

Indlægaf zob » 7. apr 2010, 11:57

Hvis man starter totem fra en terminal kan man se bl.a. følgende fejl, der kunne tyde på et problem med noget gstreamer-plugin-halløj.

** Message: Error: GStreamer opdagede en fejl i det generelle hjælpebibliotek.
gstffmpegdemux.c(1243): gst_ffmpegdemux_open (): /GstPlayBin2:play/GstURIDecodeBin:uridecodebin2/GstDecodeBin2:decodebin22/ffdemux_swf:ffdemux_swf2:
Input/output error

zob
Redaktør
Indlæg: 4430
Tilmeldt: 6. jan 2009, 22:01
Geografisk sted: København

Re: YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller + andet.

Indlægaf zob » 7. apr 2010, 12:06

Nogle påstår at det er fixet og så ved jeg ikke om følgende tråd og de seneste kommentarer overhovedet bliver læst.
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+sour ... bug/459423

zob
Redaktør
Indlæg: 4430
Tilmeldt: 6. jan 2009, 22:01
Geografisk sted: København

Re: YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller + andet.

Indlægaf zob » 7. apr 2010, 12:18

Det er i øvrigt ikke alt der er i stykker. Prøv at søge på man on wire. De første 4 videoer kan ikke afspilles men den 5. video kan godt (et sundance festival interview). (OK indrømmet, den afspiller klippet og AFSLUTTER i stedet med samme fejlmeddelelse - for good measure - som de siger over there).

Det kører i øvrigt 100x mere smooth når det afspilles i totem. Så for folk med begrænsede computerresourcer er dette bestemt en fed feature som man godt kunne ønske ville virke.

Jeg har f.eks., med Athlon 3800 dual core og knap 3 GB RAM, ofte det problem at min computer ikke har kræfter til at afvikle flash i browseren i fuldskærm. I hvert fald ikke hvis jeg kører 720pp eller hvad det hedder. Under alle omstændigheder et fint plugin som man godt kunne ønske sig virkede.

Noget kunne tyde på at det er gnome-devs der har fået ansvaret for den: https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=600369
Og at de også har lavet et fix i version 2.28.x. Jeg vil dog sige at jeg er på version 2.30.0 uden at det virker. Du kan se din egen version med aptitude show totem-plugins (den pakke der indeholder funktionaliteten).

laoshi
Redaktør
Indlæg: 5515
Tilmeldt: 26. apr 2008, 20:52
IRC nickname: laoshi
Geografisk sted: Vejle

Re: YouTube funktionen virker ikke i Filmafspiller + andet.

Indlægaf laoshi » 7. apr 2010, 13:18

Den bug-tråd er da interessant læsning. Det ser ud til at der er tale om en drilagtig ting, som er blevet rettet et par gange til brug for forskellioge ubuntu-versioner, men at der også ændres i tingene fra youtubes side, så det ikke virker med sikkerhed. Det er åbenbart et problem med håndteringen af komprimerede swf-filer, som ikke er så let at løse.

I min 9.10 virker det ikke. På en anden pc som kører 10.04 (netop færdigopdateret) virker det ikke - heller ikke den video som du kan se, zob.
"Von guten Mächten wunderbar geborgen
erwarten wir getrost was kommen mag.
Gott ist mit uns am Abend und am Morgen
Und ganz gewiss an jedem neuen Tag"

(Dietrich Bonhoeffer 1906-1945)

http://www.stromata.dk
https://wiki.ubuntu.com/FlemmingChristensen
https://launchpad.net/~laoshi

Tilbage til "Grafik og lyd"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 0 gæster