Hjælp til WPA Enterprise wireless

Spørgsmål eller problemer med kablet netværk, trådløst netværk, netværkshåndteringen eller andet som vedrører netværk.
theop
Indlæg: 42
Tilmeldt: 13. jan 2009, 15:12

Hjælp til WPA Enterprise wireless

Indlægaf theop » 16. feb 2009, 21:34

Hej. Mit problem er at jeg vist nok ikke kan logge på WPA Enterprise beskyttede netværk. Det er muligt for mig at logge på der hjemme på vores almindelige wpa netværk, med min kode. Men på min skole hvor vi har wpa enterprise net, kan jeg ikke logge på. hvad kan det skyldes?

TheoP

ChrisBuchholz
Indlæg: 333
Tilmeldt: 29. okt 2008, 23:39
IRC nickname: ChrisBuchholz
Geografisk sted: Nyborg, Fyn, Danmark

Re: Hjælp til WPA Enterprise wireless

Indlægaf ChrisBuchholz » 16. feb 2009, 21:48

Det kan sagtens skyldes at din kort ikke understøtte den form for kryptering.

Warhawk
Indlæg: 1214
Tilmeldt: 29. maj 2008, 22:41
Geografisk sted: Esbjerg

Re: Hjælp til WPA Enterprise wireless

Indlægaf Warhawk » 16. feb 2009, 22:03

Prøv lige at skrive hvad du har af hardware og hvilken Linux distribution og version du har.

Når du kan vælge WPA til dit private netværk, så bør dit netkort også understøtte WPA Enterprise. Din kode derhjemme kan jo ikke bruges i skolen. Du skal oprette en ny trådløs forbindelse. Under Wireless Security vælger du WPA/WPA2 Enterprise. Her indsætter du de oplysninger du har fået af skolen.
/Michael
---

Ubuntu 14.04 64-bit - XFS Lenovo ThinkPad W520 | i7-2860 Quad | nVidia Quadro 2000M | 16GB DDR3 RAM | 256GB Patriot Extreme Performance Warp SSD

theop
Indlæg: 42
Tilmeldt: 13. jan 2009, 15:12

Re: Hjælp til WPA Enterprise wireless

Indlægaf theop » 17. feb 2009, 19:47

Jeg har et intel 2200BG netkort, og ubuntu 8.10.

er godt klar jeg skal bruge skolens login :D

soundpartner
Indlæg: 3461
Tilmeldt: 27. sep 2008, 23:51
IRC nickname: sound
Geografisk sted: København

Re: Hjælp til WPA Enterprise wireless

Indlægaf soundpartner » 17. feb 2009, 20:07

theop skrev:Jeg har et intel 2200BG netkort, og ubuntu 8.10.

er godt klar jeg skal bruge skolens login :D

uhh 2200, linux og wpa er en skidt blanding!
Selvudnævnt guru når det drejer sig om mobilt bredbånd

Webmaster og stifter af:
Billede
Hvor du finder scripts til en hver situation

Billede

theop
Indlæg: 42
Tilmeldt: 13. jan 2009, 15:12

Re: Hjælp til WPA Enterprise wireless

Indlægaf theop » 17. feb 2009, 20:20

jamen er der en løsning?

Warhawk
Indlæg: 1214
Tilmeldt: 29. maj 2008, 22:41
Geografisk sted: Esbjerg

Re: Hjælp til WPA Enterprise wireless

Indlægaf Warhawk » 17. feb 2009, 20:21

soundpartner skrev:
theop skrev:Jeg har et intel 2200BG netkort, og ubuntu 8.10.

er godt klar jeg skal bruge skolens login :D

uhh 2200, linux og wpa er en skidt blanding!


På ingen måde. Det virker out-of-the-box med både (K)Ubuntu 8.04 og 8.10. Har selv kortet i min HP og kører WPA2 uden problemer.
/Michael
---

Ubuntu 14.04 64-bit - XFS Lenovo ThinkPad W520 | i7-2860 Quad | nVidia Quadro 2000M | 16GB DDR3 RAM | 256GB Patriot Extreme Performance Warp SSD

theop
Indlæg: 42
Tilmeldt: 13. jan 2009, 15:12

Re: Hjælp til WPA Enterprise wireless

Indlægaf theop » 17. feb 2009, 20:24

jamen hvad er det så der galt hos mig?

soundpartner
Indlæg: 3461
Tilmeldt: 27. sep 2008, 23:51
IRC nickname: sound
Geografisk sted: København

Re: Hjælp til WPA Enterprise wireless

Indlægaf soundpartner » 17. feb 2009, 20:48

Warhawk skrev:
soundpartner skrev:
theop skrev:Jeg har et intel 2200BG netkort, og ubuntu 8.10.

er godt klar jeg skal bruge skolens login :D

uhh 2200, linux og wpa er en skidt blanding!


På ingen måde. Det virker out-of-the-box med både (K)Ubuntu 8.04 og 8.10. Har selv kortet i min HP og kører WPA2 uden problemer.

jeg har det i en maskine, det virker fint out ogf the box, men det er totalt fucked med wpa2 og wpa enterprise (virker dog efter en del tryal and error med wpa1) jeg fandt den gang flere steder på nettet at det lavede ballade med wpa.

(det skal så lige med at det er på 8.04)
Selvudnævnt guru når det drejer sig om mobilt bredbånd

Webmaster og stifter af:
Billede
Hvor du finder scripts til en hver situation

Billede

theop
Indlæg: 42
Tilmeldt: 13. jan 2009, 15:12

Re: Hjælp til WPA Enterprise wireless

Indlægaf theop » 17. feb 2009, 20:52

Det alt sammen fint. Men er der nogen der har en løsning jeg kan bruge? :)

Warhawk
Indlæg: 1214
Tilmeldt: 29. maj 2008, 22:41
Geografisk sted: Esbjerg

Re: Hjælp til WPA Enterprise wireless

Indlægaf Warhawk » 17. feb 2009, 20:58

soundpartner skrev:jeg har det i en maskine, det virker fint out ogf the box, men det er totalt fucked med wpa2 og wpa enterprise (virker dog efter en del tryal and error med wpa1) jeg fandt den gang flere steder på nettet at det lavede ballade med wpa.

(det skal så lige med at det er på 8.04)


Ja, det er så underligt at det virker uden problemer på nogle maskiner og på andre er der kun bøvl.
/Michael
---

Ubuntu 14.04 64-bit - XFS Lenovo ThinkPad W520 | i7-2860 Quad | nVidia Quadro 2000M | 16GB DDR3 RAM | 256GB Patriot Extreme Performance Warp SSD

Warhawk
Indlæg: 1214
Tilmeldt: 29. maj 2008, 22:41
Geografisk sted: Esbjerg

Re: Hjælp til WPA Enterprise wireless

Indlægaf Warhawk » 17. feb 2009, 21:00

theop skrev:Det alt sammen fint. Men er der nogen der har en løsning jeg kan bruge? :)


Har du prøvet om du kan lave en ny forbindelse, som jeg skrev til at starte med? Hvad sker der så?
/Michael
---

Ubuntu 14.04 64-bit - XFS Lenovo ThinkPad W520 | i7-2860 Quad | nVidia Quadro 2000M | 16GB DDR3 RAM | 256GB Patriot Extreme Performance Warp SSD

theop
Indlæg: 42
Tilmeldt: 13. jan 2009, 15:12

Re: Hjælp til WPA Enterprise wireless

Indlægaf theop » 18. feb 2009, 21:42

Det hjælper ikke at oprette en ny forbindelse.

Tilbage til "Netværk"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 0 gæster