Genvejs knap virker ikke til wireless. radio off

Spørgsmål eller problemer med kablet netværk, trådløst netværk, netværkshåndteringen eller andet som vedrører netværk.
Shell
Indlæg: 16
Tilmeldt: 11. jan 2009, 00:25
Geografisk sted: NordJylland, Gandrup

Genvejs knap virker ikke til wireless. radio off

Indlægaf Shell » 15. jan 2009, 21:12

Mit netkort er ikke slået til. det er et Intel Corporation PRO/Wireless 2200BG sidder i en zepto 4200. Har lige lavet en ny install af ubuntu 8.10 og fjernet xp dual boot. Mit netkort vil nu ikke tænde, jeg har en skyde knap på siden, den virker ikke.
Før kunne jeg afhjælpe problemet ved at genstarte i xp så virkede, kortet igen og tilbage igen i ubuntu. Jeg hat søgt det bedste jeg kan på nettet, men ingen brugbar hjælp at finde. Nogle der har et bud på hvad jeg skal gøre.
Har prøvet at instalere wifi radar, efter et tip, men det skriver "Failed to execute child process "su-to-root" (No such file or directory)".

Nogle bud !!

Shell




kjeld@kjeld-laptop:~$ sudo ifconfig eth1 up
kjeld@kjeld-laptop:~$ iwconfig
lo no wireless extensions.

eth0 no wireless extensions.

eth1 radio off ESSID:off/any
Mode:Managed Channel:0 Access Point: Not-Associated
Bit Rate:0 kb/s Tx-Power=off Sensitivity=8/0
Retry limit:7 RTS thr:off Fragment thr:off
Power Management:off
Link Quality:0 Signal level:0 Noise level:0
Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0
Tx excessive retries:0 Invalid misc:0 Missed beacon:0

pan0 no wireless extensions.

Shell
Indlæg: 16
Tilmeldt: 11. jan 2009, 00:25
Geografisk sted: NordJylland, Gandrup

Re: Genvejs knap virker ikke til wireless. radio off

Indlægaf Shell » 15. jan 2009, 22:38

Har løst problemet, bios update, har afhjulpet problemet.

Tråden er lukket..........Der blev jeg også lige 10 år ældre :roll:

Tilbage til "Netværk"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 0 gæster