Problemer med net ikke virker - ubuntu 14.04 Emnet er løst

Spørgsmål eller problemer med kablet netværk, trådløst netværk, netværkshåndteringen eller andet som vedrører netværk.
Ivan
Indlæg: 1133
Tilmeldt: 6. nov 2009, 17:05
Geografisk sted: Rudkøbing

Re: Problemer med net ikke virker - ubuntu 14.04

Indlægaf Ivan » 29. sep 2015, 07:10

Spotten skrev:Da jeg lavede en googlesøgning "Ubuntu 14.04 no internet", så fandt jeg da dette:

http://askubuntu.com/questions/453401/cannot-access-internet-after-14-04-upgrade


Har du lige opgraderet fra 13.10
Arch på Toshiba Satellite C660-1NT og Acer Aspire One 532h
Manjaro på hjemmerullet pc.

Spotten
Indlæg: 2135
Tilmeldt: 19. okt 2007, 18:13
IRC nickname: Sp0t
Geografisk sted: Jamaica

Re: Problemer med net ikke virker - ubuntu 14.04

Indlægaf Spotten » 29. sep 2015, 11:27

Ivan skrev:
Spotten skrev:Da jeg lavede en googlesøgning "Ubuntu 14.04 no internet", så fandt jeg da dette:

http://askubuntu.com/questions/453401/cannot-access-internet-after-14-04-upgrade


Har du lige opgraderet fra 13.10


Nej, men jeg kan se da jeg ikke er ene om at døje med mangel på internet efter en opdatering.
MB : Asus Sabertooth Z77
CPU : Intel Core I7 2600K+ 3,4GHz 8Mb L3
RAM : 4x4GB Corsair DDR3 1600MHz
HDD : LAGER : 1x1TB WD Extern USB 7200rpm + SYSTEM 1 x 180GB Corsair Force 3 Series SSD SATA6 550MB/sek
GFX : MSI 7900GT 512MB GDDR3 (Passivt Kølet)
Case : Lian Li PC-V1100 Plus
PSU : Corsair Professionel Series Gold AX1200
OS: Ubuntu 18.01LTS 64bit

Ivan
Indlæg: 1133
Tilmeldt: 6. nov 2009, 17:05
Geografisk sted: Rudkøbing

Re: Problemer med net ikke virker - ubuntu 14.04

Indlægaf Ivan » 29. sep 2015, 11:49

Med så bred en difination, vil du kunne finde andre der har problemer med alt hvad du måtte søge efter.
Arch på Toshiba Satellite C660-1NT og Acer Aspire One 532h
Manjaro på hjemmerullet pc.

AJenbo
Admin
Indlæg: 20620
Tilmeldt: 15. nov 2009, 15:04
IRC nickname: AJenbo
Geografisk sted: Vanløse, København

Re: Problemer med net ikke virker - ubuntu 14.04

Indlægaf AJenbo » 29. sep 2015, 15:41

Samme problem rammer åbenbart også Windows 7, så må du jo være tvunget til at bruge Mac OS nu.
http://www.sevenforums.com/network-sharing/83299-no-network-internet-connection-after-upgrade.html

Hvis du ønsker vi skal hjælpe med at løse dine problemer er du også nød til at hjælpe med at finde frem til årsagen og det kan nogle gange kræve lidt frem og tilbage før vi kan spore os ind på en mulig løsning.

Når probmet også er der ved live som jo ikke er opdateret tyder det jo på det ikke handler om et problem i en opdatering. Muligvis skyldes det ændringer i dit netværks DHCP-server, som du sikker lader din internet udbyder styre for dig.

Spotten
Indlæg: 2135
Tilmeldt: 19. okt 2007, 18:13
IRC nickname: Sp0t
Geografisk sted: Jamaica

Re: Problemer med net ikke virker - ubuntu 14.04

Indlægaf Spotten » 29. sep 2015, 22:11

Ivan skrev:Med så bred en difination, vil du kunne finde andre der har problemer med alt hvad du måtte søge efter.


Nå ok.
MB : Asus Sabertooth Z77
CPU : Intel Core I7 2600K+ 3,4GHz 8Mb L3
RAM : 4x4GB Corsair DDR3 1600MHz
HDD : LAGER : 1x1TB WD Extern USB 7200rpm + SYSTEM 1 x 180GB Corsair Force 3 Series SSD SATA6 550MB/sek
GFX : MSI 7900GT 512MB GDDR3 (Passivt Kølet)
Case : Lian Li PC-V1100 Plus
PSU : Corsair Professionel Series Gold AX1200
OS: Ubuntu 18.01LTS 64bit

Spotten
Indlæg: 2135
Tilmeldt: 19. okt 2007, 18:13
IRC nickname: Sp0t
Geografisk sted: Jamaica

Re: Problemer med net ikke virker - ubuntu 14.04

Indlægaf Spotten » 29. sep 2015, 22:14

AJenbo skrev:Samme problem rammer åbenbart også Windows 7, så må du jo være tvunget til at bruge Mac OS nu.
http://www.sevenforums.com/network-sharing/83299-no-network-internet-connection-after-upgrade.html

Hvis du ønsker vi skal hjælpe med at løse dine problemer er du også nød til at hjælpe med at finde frem til årsagen og det kan nogle gange kræve lidt frem og tilbage før vi kan spore os ind på en mulig løsning.

Når probmet også er der ved live som jo ikke er opdateret tyder det jo på det ikke handler om et problem i en opdatering. Muligvis skyldes det ændringer i dit netværks DHCP-server, som du sikker lader din internet udbyder styre for dig.


Sjovt, har ellers lige opdateret en masse i Windows 7, og nettet virker stadig fint der, også med automatisk opsætning.

Jeg synes jeg har gjort alt hvad jeg har kunnet for at komme med de information i har spurgt efter, så det kan jeg ikke forstå du mener?

Nu når du skriver dette, vil jeg da lige dobbelt tjekke og se om det nu også stadig virker, og se om der evt er flere opdateringer der måske kan gøre mit net ubrugeligt i Windows 7 som du nævner.

Jeg tvivler meget på udbyderen har ændret på noget, men det kan da godt være du har ret i det, det har jeg jo ikke rigtigt nogen mulighed for at vide uden at de oplyser mig omkring dette, så det tvivler jeg lidt på de har, MEN som sagt, det kan være du har ret.
MB : Asus Sabertooth Z77
CPU : Intel Core I7 2600K+ 3,4GHz 8Mb L3
RAM : 4x4GB Corsair DDR3 1600MHz
HDD : LAGER : 1x1TB WD Extern USB 7200rpm + SYSTEM 1 x 180GB Corsair Force 3 Series SSD SATA6 550MB/sek
GFX : MSI 7900GT 512MB GDDR3 (Passivt Kølet)
Case : Lian Li PC-V1100 Plus
PSU : Corsair Professionel Series Gold AX1200
OS: Ubuntu 18.01LTS 64bit

Spotten
Indlæg: 2135
Tilmeldt: 19. okt 2007, 18:13
IRC nickname: Sp0t
Geografisk sted: Jamaica

Re: Problemer med net ikke virker - ubuntu 14.04  Emnet er løst

Indlægaf Spotten » 29. sep 2015, 22:33

Nu har jeg lige testet, og det må være som du siger, min udbyder der har ændret på et eller andet jeg ikke forstår mig på.

Jeg fandt ud af at grunden til det virkede med min Win 7, var fordi jeg brugte VPN, så det var faktisk bare VPN`en der gjorde det muligt at komme på nettet, underligt nok da VPN jo normalt kræver et netværk for at kunne etablere sig så vidt jeg har forstået det.

Jeg beklager mine anklager mod Ubuntu, det virkede bare meget som et problem i Ubuntu da jeg ikke kunne forstå det da det jo virkede i Windows 7 uden problemer, men efter jeg slog min VPN fra så kom den med samme fej, jeg er nu nød til at gå ind og indtaste min IP osv manuelt, og det virker til gengæld uden noget "fiks", man sætter bare en manuel IP og så spiller det ellers igen!

Jeg vil nu kaste mig over min router og lige kigge den igennem da den har været nulstillet pga. en flytning, så det kan være det er deri hele problemet ligger.

Jeg beklager endnu engang for at give Ubuntu skylden, undskyld! :)

Og ikke allermindst, tak for jeres tålmodighed.
MB : Asus Sabertooth Z77
CPU : Intel Core I7 2600K+ 3,4GHz 8Mb L3
RAM : 4x4GB Corsair DDR3 1600MHz
HDD : LAGER : 1x1TB WD Extern USB 7200rpm + SYSTEM 1 x 180GB Corsair Force 3 Series SSD SATA6 550MB/sek
GFX : MSI 7900GT 512MB GDDR3 (Passivt Kølet)
Case : Lian Li PC-V1100 Plus
PSU : Corsair Professionel Series Gold AX1200
OS: Ubuntu 18.01LTS 64bit

AJenbo
Admin
Indlæg: 20620
Tilmeldt: 15. nov 2009, 15:04
IRC nickname: AJenbo
Geografisk sted: Vanløse, København

Re: Problemer med net ikke virker - ubuntu 14.04

Indlægaf AJenbo » 30. sep 2015, 04:50

Spotten skrev:
AJenbo skrev:Samme problem rammer åbenbart også Windows 7, så må du jo være tvunget til at bruge Mac OS nu.
http://www.sevenforums.com/network-sharing/83299-no-network-internet-connection-after-upgrade.html

Hvis du ønsker vi skal hjælpe med at løse dine problemer er du også nød til at hjælpe med at finde frem til årsagen og det kan nogle gange kræve lidt frem og tilbage før vi kan spore os ind på en mulig løsning.

Når probmet også er der ved live som jo ikke er opdateret tyder det jo på det ikke handler om et problem i en opdatering. Muligvis skyldes det ændringer i dit netværks DHCP-server, som du sikker lader din internet udbyder styre for dig.


Sjovt, har ellers lige opdateret en masse i Windows 7, og nettet virker stadig fint der, også med automatisk opsætning.

Det var jo nettop min pointe, det kan ikke rigtig være et generelt problem i Ubuntu opdateringen med det vi ellers kan se.

Spotten
Indlæg: 2135
Tilmeldt: 19. okt 2007, 18:13
IRC nickname: Sp0t
Geografisk sted: Jamaica

Re: Problemer med net ikke virker - ubuntu 14.04

Indlægaf Spotten » 30. sep 2015, 05:39

Ja, nogen gange sker det man snakker lidt forbi hinanden over tekst, det synes jeg i hvert fald! :)
MB : Asus Sabertooth Z77
CPU : Intel Core I7 2600K+ 3,4GHz 8Mb L3
RAM : 4x4GB Corsair DDR3 1600MHz
HDD : LAGER : 1x1TB WD Extern USB 7200rpm + SYSTEM 1 x 180GB Corsair Force 3 Series SSD SATA6 550MB/sek
GFX : MSI 7900GT 512MB GDDR3 (Passivt Kølet)
Case : Lian Li PC-V1100 Plus
PSU : Corsair Professionel Series Gold AX1200
OS: Ubuntu 18.01LTS 64bit

Tilbage til "Netværk"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 0 gæster