Windows XP end-of-sales

Spred ordet om Ubuntu :-)
sbc
Forfatter
Indlæg: 189
Tilmeldt: 1. maj 2007, 20:57
IRC nickname: sbc
Geografisk sted: Odense

Windows XP end-of-sales

Indlæg af sbc »

Windows XP går fra 30. juni ind i en 'end-of-sales' status. Det betyder at der fra den dato ikke bliver solgt flere udgaver af Windows XP (nok ikke lige fra den dato, da der kommer til at gå noget tid før alle forhandlere får tømt deres lager).

Det kommer sandsynligvis til at give en del presse omtale - også i de store medier, som ellers ikke er specielt IT fokuserede. Her får vi en mulighed for at få lidt eksponering i mediebilledet - om ikke andet så ved at komme med kommentarer til historierne / artiklerne. Næsten alle de store medier har i deres elektroniske udgaver mulighed for at 'almindelige mennesker' kan kommenterer på historierne.

Her er det vigtigt at vi opfører os ordentligt - ingen gider høre os råbe op om at "Linux is teh best! Hvis du ikke kan finde ud af Linux burde du ikke have lov til at bruge en computer... osv.

Det er også vigtigt at vi forholder os til hvad der faktisk bliver skrevet / sagt. Hvis historiens vinkel er at nu bliver man nødt til at købe Vista hvis man skal købe ny computer kan vi påpege (uden at angribe windows) at der altså findes alternativer og at Linux / Ubuntu er et af dem. Yderligere kan Linux sikkert køre på væsentligt billigere hardware end der kræves hvis man skal køre Vista. Hvis historien faktisk nævner Linux, men ikke kommer med nogen info om hvordan man kommer i gang med Linux kan vi henvise til downloads af Ubuntu og f.eks. forumet her.

Der er altså stadig noget tid til d. 30, så denne post er mere et 'heads up' - hvis der er mange der er interesseret i at deltage kan vi altid f.eks. oprette en wiki side til koordinering af arbejdet, så vi er klar når historierne begynder at komme i pressen.
Pihl
Indlæg: 1045
Tilmeldt: 13. sep 2006, 15:35
IRC nickname: mpih
Geografisk sted: Århus

Re: Windows XP end-of-sales

Indlæg af Pihl »

Ja, det ville være fedt nok med en wiki eller andet til at koordinere noget arbejde i den forbindelse.

Gode ideer til hvad vi kunne gøre og sige i anledningen af dagen, ønskes også :)