Logs fra IRC-møder

Alt omkring ubuntudanmark.dk
Simon Justesen
Indlæg: 18
Tilmeldt: 21. sep 2013, 13:33
IRC nickname: simmdk
Geografisk sted: Randers, Danmark

Logs fra IRC-møder

Indlæg af Simon Justesen »

Hej, jeg var desværre forhindret i at deltage i gårsdagens IRC-møde.
Men fandt loggen fra mødet på http://irclogs.ubuntu.com/2014/11/25/%23ubuntu-dk-moede.html via lidt url-"hacking", for jeg kunne ikke finde et direkte link.

Ku' man lægge et link til mødeloggen online, kort tid efter mødet er afholdt - altså bare med et lille synligt link? Tænker lidt, at det viser noget om seriøsiteten og hvor demokratisk foreningen er. Det er et godt signal at sende til nye Ubuntu-brugere, og mulige donationsydere. Ellers er der kun det renskrevne mødereferat at forholde sig til, og .. øhm... det kan jo godt være lidt tid undervejs (hvilket er helt ok, det skal ikke ses som en kritik, blot en konstatering)

/Simon
Zilvador
Forfatter
Indlæg: 48
Tilmeldt: 30. apr 2009, 11:11

Re: Logs fra IRC-møder

Indlæg af Zilvador »

Hej Simon.

Beklager at jeg ikke har set dit indlæg tidligere.

Alle referater af møderne indeholder en henvisning til mødeloggen. Se eksempelvis sidste mødereferat: https://ubuntudanmark.dk/blog/artikler/2015/03/01/irc-moede-24-februar-2015/.

Men det kunne jo være, at selve referatet er en endnu bedre kilde til at opdatere sig end at læse loggen. De skrives i hvert fald til samme formål. De bliver hver måned også offentliggjort på Ubuntus nyhedsliste.

Hilsen Daniel.