Ubuntu Global Jam

Lørdag d. 2 April vil der endnu engang blive afholder Global Jam i København. Kom og vær med til at gøre Ubuntu bedre gennem arbejd med bugs, testing, oversættelse og generel hygge. Har man lyst til at arbejde på Ubuntu, men ved ikke helt hvordan man skal gribe det an, er dette en god mulighed at få hjælp til at komme i gang.

Eventen vil blive holdt på Café Carlton, Halmtorvet 14 – København V. Arrangementet køre fra 10 til 16 men det står en frit for hvornår man har lyst til at være der.
Har du ikke mulighed for at være med fysisk er der dog også muligt at deltage live via chatten.

Ved du allerede nu at du vil komme kan du tilmelde dig på vores Facebook side, men det er ikke noget krav.

Bookmark the permalink.

4 Kommentarer

  1. Martin
    Posted 30/03/2011 at 00:11 | Permalink

    Hej..

    Jeg har 2 ting som gerne måtte ændres.

    Den første ting er at jeg forleden dag fik en opdatering og derefter kunne jeg ikke se de videoer på http://www.dr.dk
    Fx. Bonderøven eller Jamie Oliver..

    En anden ting er at Windows kunne huske ens internet forbindelses kode når man først havde indtastet den. Når man så tog hjem til andre så skrev man deres ind og når man så kom hjem, så kunne den stadig huske ens egen. Men det kan jeg ikke få Ubuntu til. Når jeg har været hos mine forældre så skal jeg selv skrive min egen ind igen. Og det er en ufattelig lang kode fra stofa som man aldrig ville kunne huske 🙂 Hehe

    Ellers er jeg ret så glad for programmet.

    • Posted 30/03/2011 at 10:20 | Permalink

      Hej Martin
      De videoer du har problemer med er vist Flash baseret, så prøv at tjekke om det er installeret korrekt.
      På min maskine har jeg ikke problemer med at få den til at huske koden til de verse netforbindelser, men det kan være der er noget galt med opsætningen af din nøglering. Hvis du her mulighed for at komme forbi til Global Jam eller den efterfølgende mandags café, så kan vi prøve at kigge på det. Ellers kan du prøve at oprete et emne på vores support forum. Der er også OSAA hvis du er tættere på Aarhus.

  2. Steven
    Posted 01/04/2011 at 09:00 | Permalink

    Hej
    Jeg er ikke nogen supernørd inden for computer verdenen men jeg har kørt med Ubuntu siden oktober 2010 og er vild med det. Hvis jeg kan hjælpe med alm oversættelse eller lign. er jeg frisk på at komme forbi og give en hånd.
    Desuden vil jeg gerne samle nogle tips og tricks op:-)

    • Posted 01/04/2011 at 22:21 | Permalink

      Hej Steven, det er lige nettop der for vi holder dette arrangement så du skal være meget velkommen til at komme forbi, vi glæder os til at se dig 🙂

One Trackback

Skriv en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Follow us