Nye tider i Ubuntu Århus – næste gang TIRSDAG d. 16. august

Vi har holdt et møde om, hvordan vi bedst får nogle flere spændende aktiviteter op at stå i Ubuntu Århus, og har besluttet at gennemføre nogle ændringer i måden, møderne foregår på:

  • Vi håber at få større synergi med resten af Open Space Aarhus ved at holde møderne samtidig med Hack Aarhus, som er der tirsdage fra kl. 17. Fremover holder vi derfor møde i Ubuntu Aarhus tirsdage i stedet for torsdage.
  • Det har til dels været et problem, at deltagerne har været på meget forskellige niveauer. Vi foreslår derfor at møderne skiftes til at være primært rettet mod “brugere” og mod “nørder”, således at hver anden gang er det primært for folk, der gerne vil mødes for at bidrage til Ubuntus udvikling med oversættelser, fejlrapportering eller fejlretning – og hver anden gang er det for folk, der gerne vil tale om mere jordnære måder at bruge systemet på.
  • Vi diskuterer mødernes fremtidige form på mødet tirsdag d. 16 kl. 17, hvor alle kan komme med forslag til, hvordan vi kan gøre det bedre.
  • Ved mødet den 16. har Manuel Ciosici lovet at holde et oplæg om, på hvilke måder vi alle kan bidrage til at gøre Ubuntu bedre.

Vel mødt tirsdag den 16. kl. 17! 🙂

Bookmark the permalink.

4 Kommentarer

  1. Posted 11/08/2011 at 14:33 | Permalink

    Øv, regner kun med at være her til d. 14 🙁

  2. Posted 30/08/2011 at 11:01 | Permalink

    På grund af flere afbud og forhindringer, blev mødet noget anderledes end planlagt.
    Det blev meget teknik orienteret med en masse gode tips bl.a. om netværk på højt teknisk plan.
    Og ikke så meget snak om planlægning af fremtidige aktiviteter.

  3. Posted 30/08/2011 at 11:05 | Permalink
  4. Posted 30/08/2011 at 11:27 | Permalink

    Lige nu ved jeg desværre bare ikke, hvad folk ender med at organisere mht de møder. Jeg er selv nødt til at trække mig fra organiseringen på grund af travlhed og det samme er Søren, der skal flytte til København.

    Nye kræfter blandt deltagerne må træde til. Og held og lykke med det 🙂

Skriv en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Follow us